Gezellige en drukbezochte eerste PolluxPop in Klazienaveen

De allereerste PolluxPop in Klazienaveen gehouden in een grote tent op het industrieterrein aan de Saffraan was en gezellig en druk bezocht op Paaszaterdag.

Eerste PolluxPop

Paaszaterdagavond was het zover. De allereerste PolluxPop werd in een grote tent op het industrieterrein aan de Saffraan gehouden. Het was een een erg laagdrempelig evenement, vooral door de gratis toegang, mede omdat ook een consumptie slechts €1,75 moest kosten. De gehele organisatie was erg professioneel van opzet, ruim 30 EHBO’ers en beveiligers waren aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zelfs van openbare toiletunits en fietsenstallingen en broodjes hamburgers aan toe. Het ontbrak de bezoekers aan niets. En koud? Nee hoor de grote tent voor ruim 1000 personen was heerlijk verwarmd. Ook het geluid, in handen van RIEKSIE Geluidstechniek, viel weinig op aan te merken. Een top-organisatie, en dat voor een allereerste keer!

Gezellig

Na een iets moeizame start, 20.00 uur is voor de meesten blijkbaar toch te vroeg in de avond, beet Henri Pol uit Klazienaveen de spits af met zijn vertolkingen van Elvis Presley.PolluxPop-2017, Henri PolPolluxPop-2017, Henri PolEn dat werd goed ontvangen bij het alsmaar groeiende hoeveelheid publiek, getuige ook het applaus wat Henri hiervoor in ontvangst mocht nemen.

Tegen de de tijd van 20.45 uur en het duo Sister Sister afkomstig uit Emmer-Compascuum met hun uitstekende optreden begon, raakte de zaal steeds voller en voller, gezellig vol!PolluxPop-2017, Sister SisterPolluxPop-2017, Sister SisterPolluxPop-2017, Sister SisterBinnen een mum van tijd was de tent nu zo goed als vol, en de act met Golden Oldies en moderne nummers van Sister Sister bracht het publiek stilaan in beweging.

Hierna was de beurt aan de Level-Up uit Klazienaveen, de publiekswinnaar van Noord-Nederland bij The Clash of The Coverbands.PolluxPop-2017, Level-UpPolluxPop-2017, Level-UpPolluxPop-2017PolluxPop-2017, Level-UpPolluxPop-2017, Level-UpOm circa 01.00 uur, Eerste Paasdag is het ondertussen, was er dan het einde van een allereerste super gezellige PolluxPop 2017.

Foto’s

Er komen binnenkort meer foto’s online te staan en eventueel ook na te bestellen en/of voor privégebruik te downloaden. Hieronder staat de link naar onze Oypo-pagina. Nog niet alle foto’s zijn geüpload, dit kan enige tijd in beslag nemen, kom daarom gerust later nog eens terug.

Klik hier voor de link!