Paasvuur Stichting De Mammoet in Erica bijna klaar met voorbereidingen

Stichting De Mammoet uit Erica is bijna klaar met de voorbereidingen voor het ontsteken van het Paasvuur.

kinderen

Op zondagavond om ongeveer 20.00 uur zal het Traditionele Paasvuur achter minicamping ‘Op Fietse’ in Erica ontstoken worden door fakkeldragende kinderen. Ook zijn er voor de dames speciaal een tweetal Dixie’s aanwezig en is er een heus ‘clubhuis’ op het terrein verrezen. Het terrein werd vanmiddag vlakgeschoven en ‘veilig’ gemaakt voor de bezoekers. Ook is er weer een speciale verrassing in het Paasvuur. Iedereen is welkom.Paasvuur Stichting De Mammoet Team

welkomstdoek

Het is een eeuwenoude traditie, een Paasvuur of hier in de regio ook wel een Paasbult genoemd. Om dit te benadrukken hebben de organisatoren een spandoek gemaakt met de hieronder staande tekst:

paasvuurtekst