Unieke handgemaakte cadeaus cliënten De Trans via webwinkel te koop

Sinds enige tijd heeft Stichting De Trans een vernieuwde webwinkel waarin unieke, door de cliënten, handgemaakte producten en cadeaus worden verkocht.

Al de unieke, handgemaakte cadeaus, gemaakt, of bewerkt door de cliënten van De Trans in de verschillende dagbestedingslocaties van De Trans, kunnen, naast de verkoop in de winkel, ook via de webwinkel aangekocht worden. webshop, de trans

trots

De webshop is, naast dat iedereen er iets kan kopen, ook voor de cliënten van Stichting De Trans leuk, want de cliënten zijn trots op de producten die zij maken. Al de producten en cadeau artikelen die zij maken, het mag ook rustig creëren genoemd worden, kunnen op deze wijze eenvoudig aan vader, moeder, broers, zussen, overige familieleden, vrienden en kennissen worden getoond.

aanvulling

Ook is de webshop een welkome aanvulling op de verkoop wat nu al op de diverse locaties gebeurt. Het is gemakkelijk en bovendien erg eenvoudig. U kunt namelijk 24 uur per dag in onze webwinkel terecht en u laten verrassen door al het moois wat er gemaakt wordt.webshop, de trans

cliënten

De afhandeling van de orders en het inpakken en verzendklaar maken, wordt zoveel mogelijk gedaan door de cliënten van De Trans. Op deze wijze wordt er geprobeerd om de cliënten bij alle aspecten te betrekken, van uitvoering, de productie, de verkoop, en het product eventueel te verzenden.

De afhandeling en opslag voor de webwinkel vindt plaats in de winkel ’t Pant in Emmen. Mocht u op de verzendkosten willen besparen, dan kunt u uw producten ook gewoon bij ’t Pant afhalen.

’t Pant

De naam van ’t Pant is niet zomaar willekeurig ontstaan, alle letters verwijzen namelijk naar de groepen:

’t: Stichting De Trans, waar onderstaande groepen onder vallen
P: Paperworld, artikelen van papier zoals geboortestoeltjes, luiertaarten enz.
A: Artterra, artikelen van keramiek zoals snoeppotten, kippen en schalen enz.
N: Nerf, artikelen van hout zoals: dienbladen, bloembakken, kerstdecoratie enz
T: Trendgroep: seizoensgebonden artikelen, rozen, kransen, poppen enz.

speciale wens?

Bent u enthousiast geworden over de aangeboden producten en misschien gaat u anderen verrassen met een leuk cadeautje uit de webshop? Heeft u een leuk idee voor een nieuw product of een speciale wens? We horen het graag van u. We zijn tijdens de openingstijden van onze winkel ‘t Pant telefonisch bereikbaar, of bezoek ons in onze winkel ’t Pant in Emmen.

Cliënten en medewerkers van De Trans

Contact:

’t Pant
Wilhelminastraat 79
7811 JJ Emmen
Telefoon: 0591-626245
E-mail:  info@webshopdetrans.nl
Webwinkel: http://www.webshopdetrans.nl
Facebookpagina: ’t Pant

Openingstijden ’t Pant:
Maandag t/m vrijdag 9.30 – 16.00 uur