Succesvolle natuurfilm ‘WILDERNIS IN DRENTHE’ vanaf vandaag te zien in Astra Service Bioscopen

De indrukwekkende, succesvolle natuurfilm ‘WILDERNIS IN DRENTHE’ is vanaf vandaag, 16 maart te zien in de Astra Service bioscopen te Klazienaveen.

drentse natuur

Deze  indrukwekkende natuurfilm van de bekende natuurfilmers Henk Bos en Janetta Bos-Veenhoven is in de Astra Service Bioscopen vanaf heden te zien. Al jarenlang houden zij zich bezig met het op geheel eigen wijze in beeld brengen van de Drentse natuur. Hiermee zijn de twee Drentse natuurfilmers uiterst succesvol. De film toont op indrukwekkende wijze de schoonheid achter de meestal gesloten deuren van de meest ruige Drentse natuur.

echte Kaskraker

Hoewel de zeer gepassioneerde natuurfilmers al jaren de een na andere indrukwekkende natuurfilm afleveren, is ‘WILDERNIS IN DRENTHE’, hun 8e film, het eerste project dat in de bioscoop te zien is. En dat bleek direct een schot in de roos: in de Drentse hoofdstad Assen was de film meteen na de première een heuse kaskraker die zelfs, wat bezoekersaantallen betreft, diverse grote Hollywoodfilms achter zich liet.

succes

Het onverwachte grote succes verraste ook bioscoop De Nieuwe Kolk die in de voorverkoop 21 voorstellingen uitverkocht zag. Zelfs SBS 6 Hart van Nederland maakte melding van het succes van de filmmakers. Door de grote belangstelling en een programmering die ver van tevoren was vastgelegd konden door De Nieuwe Kolk geen nieuwe voorstellingen meer in 2016 gepland worden.

Daarom werd besloten om de film in maart dit jaar een re-release te geven. Inmiddels heeft het plotselinge succes ook landelijke aandacht gekregen bij meerdere bioscopen en momenteel is de film in diverse bioscopen te zien.

Reserveren kan via http://astrabioscopen.nl/  of u belt met (0591) 312798

error: De inhoud van deze website is beschermd !!