Keert oud-voorzitter Hendrikus Velzing terug als voorzitter Hurry-Up?

Keert oud-voorzitter Hendrikus Velzing terug als voorzitter bij Hurry-Up? Sinds er dinsdagavond gesprekken gevoerd zijn is dit misschien een oplossing voor de handbalvereniging.

Nadat vorige week om privéredenen plotseling voorzitter Ron Haandrikman opstapte, is dit een van de opties die er voor de Zwartemeerse handbalvereniging zijn.

Gesprek

Het clubbestuur had dinsdagavond een gesprek met oud-voorzitter Hendrikus Velzing. Arnold de Roo, voorzitter van de topsportcommissie, was ook daarbij aanwezig. Velzing wil eventueel terugkeren en gaat erover nadenken, maar heeft aan Arnold de Roo wel een aantal voorwaarden gesteld.

interne-organisatie

“Ik kom terug als de topsport-tak van de interne-organisatie weer op orde is en er een harde werker zoals Rudy Hoogland terugkeert in de commissie”. Dit gaf Hendrikus Velzing dinsdagavond aan in een gesprek met RTV Drenthe. Vorig jaar nog, legde Hendrikus Velzing na een lange periode zijn taken als voorzitter neer. Over het vervolg van zijn voorzitterschap neemt hij uiterlijk 15 april een besluit.