Vernieuwde opzet Lentemarkt Klazienaveen Centrum Oost

Op zaterdag 1 april (geen 1 april grap!) wordt de jaarlijkse Lentemarkt in Klazienaveen Centrum Oost opnieuw gehouden.

Dit jaar wordt de markt een nieuw leven ingeblazen met een geheel vernieuwde opzet. De Lentemarkt zal dit jaar met nog meer kramen en veel meer randactiviteiten plaatsvinden in het Oostelijke deel van het centrum van Klazienaveen, van Bakker Bos tot aan de Jumbo Supermarkt.

De markt is een gezellige beleving voor het hele gezin, van jong tot oud in het jaargetijde waarin je meer zin krijgt in de lente. Wilt u zich nog aanmelden als standhouder? Het kan nog via  info@lauraevents.nl.

Of kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van de Lentemarkt.

Wat: Lentemarkt
Waar: Klazienaveen Centrum Oost
Wanneer: zaterdag 1 april van 11.00 – 17.00 uur