Back to the Music alweer voor de 4e keer!

In het weekend van zaterdag 25 maart is het dan eindelijk zover! De organisatie van de alweer 4e ‘Back to the Music’ in Klazienaveen is er opnieuw in geslaagd om in de feesttent op het oude marktplein het muziekfestijn te organiseren!

volle bak

Een bijna ‘volle bak’ zoals de organisatie het zelf aangeeft, want bijna alle kaarten zijn reeds verkocht, helaas kunnen er maar een 2000 liefhebbers van het muziekfestijn in de grote tent. Met maar liefst 3 verlichte dansvloeren in de feestelijk uitgedoste tent!

kaarten

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar, kijk voor de nog beschikbare kaarten op www.backttmusic.nl. Kaarten kosten in de voorverkoop €15,= en aan de kassa €20,=. Maar wacht niet meer te lang, vol is echt vol! De tent is open vanaf 19.30 uur.

iedereen

‘Back to the Music’ is muziek voor iedereen, maar het is lastig om het iedereen naar de zin te maken, de DJ’s draaien muziek uit de jaren 70 en 80 maar ook de jaren 90 worden niet vergeten. Het is dan ook een muziekfestijn van jewelste dat ook als een gezellig feestje gezien kan worden, voor iedereen iets! Het gaat dan ook om de gezelligheid! De leeftijden die je op het muziekfestijn aan kan treffen, variëren dan ook van 18 tot 84 jaar.

De Hilde

Voorafgaand aan de ‘grote’ happening, is er een speciaal moment vanaf 18.30 uur voor een grote groep van De Hilde om plaatjes aan te kunnen vragen om vervolgens erop mee te kunnen gaan dansen en springen!

De organisatie van ‘Back to the Music’ spreekt hun dank uit aan de sponsors en de geweldige inzet van de ruim 60! vrijwilligers. Zonder al deze mensen is het zo goed als onmogelijk om zo’n geweldig muziekfestijn te organiseren. Tot zaterdag 25 maart!

(Foto: Ries Boogert 2016)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!