10-Jaar Kaarsenmakerij ‘Miranda’ in Klazienaveen

Kaarsenmakerij ‘Miranda’ bestaat op zondag 12 maart alweer 10 jaar. Om dit jubileum te vieren houdt de kaarsenmakerij een open huis.

open huis

Kaarsenmakerij ‘Miranda’ is op 12 maart 2007 gestart met het maken van kaarsen. Daarom zet de kaarsenmakerij op zaterdag 11 maart en op zondag 12 maart haar deuren open voor belangstellenden op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

workshops

Het hele jaar door worden er diverse workshops in Kaarsenmakerij ‘Miranda’ georganiseerd, zodat iedereen zelf creatief bezig kan zijn. Echter kaarsen maken is niet alleen voor volwassenen erg leuk om te doen, ook voor kinderen is het leuk en leerzaam.Kaarsenmakerij Miranda

Kaarsen kunnen in elk gewenst model, kleur en grootte gemaakt worden, waardoor er voor ieder interieur een passende kaars mogelijk is. Bovendien maakt Miranda kaarsen voor speciale gelegenheden zoals, huwelijk, geboorte, jubileums enzovoort.Kaarsenmakerij Miranda

contact

Kaarsenmakerij ‘Miranda’
Derksweg 243  7891PR  Klazienaveen
Telefoon: 0591-631 306
Facebookpagina: Kaarsenmakerij ‘Miranda’