Wildlands neemt extra maatregelen ter bescherming neushoorns

Nadat stropers in een dierentuin aan de rand van Parijs in Frankrijk hun slag hebben geslagen met het vermoorden van de 4-jarige neushoorn in Thiory, schroeft Wildlands in Emmen de beveiliging op.

‘medicinale krachten’

Het park brengt niet naar buiten hoe- en hoeveel extra beveiligingsmaatregelen er getroffen worden om de neushoorns te beschermen. Het gaat de criminelen alleen maar om de hoorn waaraan speciale ‘medicinale krachten’ worden ontleend.

Nederland

Bij de moord op de neushoorn in Frankrijk werd diens hoorn met een kettingzaag verwijderd. Het bericht over de moord op de neushoorn is in Nederland extra hard aangekomen, omdat het dier geboren werd in Burgers’ Zoo te Arnhem.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!