Geslaagde Fair tijdens 10-Jarig bestaan Buurtzorg

Zaterdag 4 maart vierde Buurtzorg het 10-jarig bestaan in de Meerstal te Zwartemeer. Een dag waarbij iedereen van harte welkom was.

De bezoekers konden tijdens het proberen en het snuffelen aan de vele producten bij een van de vele standjes ook genieten van de live accordeon muziek. Ook was er veel informatie te verkrijgen, o.a op het gebied van BHV en reanimatie. Een Fair dat geschikt was voor jong tot oud, en met recht een geslaagde dag genoemd mag worden!buurtsupport 10 jaar  Kinderen konden zich laten laten schminken en zich uitleven op een springkussen, en werden na afloop getrakteerd op een suikerspin.

buurtsupport 10 jaar buurtsupport 10 jaar
middagprogramma

Alle cliënten van Buurtzorg was er in de middag, voor diegene die het tenminste wilde,  een speciaal verwenprogramma. Mogelijk gemaakt door verschillende manicures, pedicures of een stoelmassages. Het geheel werd muzikaal ondersteund door het duo ‘Menu Complet’.  Iedere aanwezige cliënt maakte tevens kans op een leuke prijs. De feestelijke fair werd afgesloten met een heerlijk stamppot buffet.

sponsoren

Het feestelijke 10-jarige jubileum van Buurtzorg was niet mogelijk geweest zonder de bijdragen van de vele sponsoren, iets waarvoor Buurtzorg hen erg dankbaar is.

Spar Zwartemeer, Nu Fashion, Salon 23, Snackbar Puntzak, Snackbar Charlie, Northgo Fleur, Bakker Bos, Rijsdijk, Jellema, Cigo Kroon, Shell
Batterink, Velema, Expert, Guido Brillen, Opus Zwartemeer, Attent Compas,
Hipp/Donna, Bruna, Sportboxx, Benu Apotheek, Jumbo Kazienaveen, Versmarkt Klazienaveen, Van Briemen Bloemen, Bakker ten Napel, Trijntje Wever Klazienaveen.

Het kan zijn dat de lijst met sponsoren nog niet helemaal compleet is, dit zal later aangevuld worden.

Foto’s

Helaas is er te ruimte op deze website, kijk daarom voor meer foto’s op onze Oypo website. Hier zijn de foto’s tegen een geringe vergoeding eventueel ook na te bestellen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!