Locoburgemeester Bouke Arends ontvangt eerste boek Jans Jagt

Zaterdagmiddag 4 februari ontving locoburgemeester van de gemeente Emmen, Bouke Arends, officieel het eerste boek van Jans Jagt.

Persoonlijk

Zichtbaar blij met het gebaar dat hij het eerste officiële exemplaar persoonlijk uit de handen van de schrijver mag ontvangen, neem de locoburgemeester Bouke Arends het boek in ontvangst.Jans Jagt, Bouke Arends

Signeersessie

Na het officiële gedeelte in De Witte Olifant ging Jagt naar de tegenovergelegen Bruna winkel alwaar hij zijn signeersessie van 14.00 tot 16.00 uur hield.

Jans Jagt, Ron Katoen
Klazienavener Ron Katoen neemt als eerste een gesigneerd exemplaar uit handen van Jans Jagt in ontvangst.
Jans Jagt, Roelof Keen
Taolschulte van de gemeente Emmen, Roelof Keen, was ook bij de signeersessie aanwezig.
Allereerste

Het boek van Jagt, ‘Lopen naar de Horizon’ is het allereerste boek wat hij uitbrengt. Hij schrijft zijn gehele leven al verhalen en wat al in een aantal andere boeken gepubliceerd is. Jans Jagt won in 2013 de Calami Literatuurprijs om het jaar erop in 2014 de Karma Literatuurprijs in ontvangst te mogen nemen.

Gebundeld

Sinds zijn pensionering heeft Jans een aantal van de verhalen, 30 stuks, over de afgelopen jaren verzameld en gebundeld in zijn allereerste boek  ‘Lopen naar de Horizon’.

Verkrijgbaar

Het boek is sinds 27 januari 2017 verkrijgbaar en kan via de boekhandel  of via het internet bij Boekscout  besteld worden.

Omvang: A5
Aantal pagina’s: 132
Prijs: € 18,50

Linkadres naar alle foto’s.