Update 4 Mijl van Emmen aanstaande zondag

Aanpassing_2024_-4Mijl-Emmen_Details-uitsnedeRegio/Emmen – Update voor de 8e editie van de 4 Mijl van Emmen dat aanstaande zondag 7 april plaatsvind. De volledige routekaart met de runs en starttijden zijn in het artikel geplaatst.

Het aftellen is begonnen voor de spannende 8e editie van de 4 Mijl van Emmen op zondag 7 april. De deelnemers kunnen zich vermaken met de Kids Run, 4 Mijl en de Business Run. Het publiek is van harte uitgenodigd om alle deelnemers aan te moedigen en zo bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring.

KIDS RUN

500 en 1000 meter

· 500 meter 4-5 jaar: 13:00 uur
· 1000 meter 6-8 jaar : 13:20 uur
· 1000 meter 9-10 jaar: 13:30 uur
· 1000 meter 11-12 jaar: 13:40 uur

De startpunten voor de Kids Run 500 meter is in de Hondsrugtunnel en de start voor de 1000 meter aan de Westenescherstraat in de buurt van ’t Wapen van Emmen. Elke start wordt voorafgegaan door een korte warming-up, met de finish voor beide afstanden op het Raadhuisplein.

4 MIJL & BUSINESS RUN

De snelle (wedstrijd) lopers gaan van start om 14:30 uur, gevolgd door 7 startvakken die elk met 5 minuten tussentijd vertrekken, waaronder het startvak Business Run. Startvak 8 (Fc Emmen startvak) begint om 15:05 uur. Allemaal voorafgegaan door een korte warming-up van ongeveer 5 minuten.

Route

De route begint vanaf de weg de Oude Delft in de Delftlanden en loopt richting Noordbarge, waar deelnemers bij het Terra College een verfrissend bekertje water ontvangen. Vervolgens gaat de route door Westenesch en de Hondsrugtunnel, om te eindigen op het Raadhuisplein.Aanpassing_2024_-4Mijl-Emmen_Details-(002)

Beleving

Langs de route zijn er muzikanten en DJ’s om de deelnemers en de bezoekers te ondersteunen en te vermaken. Deelnemers dragen namen op hun startnummers om zich een bekende Emmenaar te voelen, wat bijdraagt aan de sfeer van het evenement. De organisatie heeft de gehele route inclusief muziekpunten in kaart gebracht. De organisatie van de 4 Mijl van Emmen kijkt ernaar uit om weer een volledige fysieke editie te organiseren en nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze speciale dag. Blijf na de 4 Mijl van Emmen ook voor het 4 Mijl Festival! Deze start gelijk na de prijsuitreiking en gaat door tot 23:00 uur. En voor de echte stappentellers is er nog de afterparty in De Fuif (tot 01:00 uur).

error: De inhoud van deze website is beschermd !!