Historisch boek over Klazienaveen in de maak

Foto-Brugstraat-Kapper-Jurrie-Wolters-in-SinterklaastijdKlazienaveen – De Stichting Historisch Klazienaveen hoopt in 2026 haar tienjarig bestaan te vieren. Misschien heeft ook u nog wel ergens oud fotomateriaal of ander historisch materiaal  liggen om een plekje te kunnen geven in een nieuw nog uit te geven boek?

Om dit feestelijke moment op “historische” manier te vieren, heeft het bestuur besloten de prachtige veenkoloniale geschiedenis van Klazienaveen vast te leggen in een boek. De voorbereidingen hiervoor zijn al begonnen. In Uitgeverij Drenthe in Beilen heeft de Stichting Historisch Klazienaveen een uitgever gevonden met veel ervaring in het uitgeven van historische boeken.

Historisch Klazienaveen beschikt over een uitgebreide documentatie en foto’s over de geschiedenis van Klazienaveen. Ongetwijfeld liggen in schoenendozen op de zolder van veel Klazienaveners nog tal van foto’s of ander historisch materiaal dat zou kunnen bijdragen aan de volledigheid van het boek. Historisch Klazienaveen verzoekt u dan ook in dat geval contact op te nemen met een van de drie bestuursleden.

Lammert Schoonewille 06-53545376
Jans Jagt 06-19875114
André Zwake 06-46091469
of via de mail: info@historischklazienaveen.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!