Workshop ‘Inloggen op Mijn belastingdienst’ en belastingspreekuur

MFC-Noorderbreedte_1014_webRegio/Emmen/Klazienaveen – De workshop ‘Inloggen op Mijn belastingdienst’ is voor iedereen gratis toegankelijk en word ook in het MFC Noorderbreedte te Klazienaveen gehouden.

Wil je je belastingaangifte digitaal invullen? Dit kan met je DigiD. Vind je dat lastig of heb je een vraag over je DigiD, kom dan naar de Workshop ‘Inloggen op Mijn belastingdienst’. Facet en Seniorweb Zuid-Oost Drenthe geven deze workshop 3 keer in de gemeente Emmen.
Daarnaast is er vrijdag 5 april en vrijdag 12 april van 13.00-15.00 uur belastingspreekuur bij Facet (centrum) waar iedereen die vragen heeft over de belastingaangifte terecht kan.

De workshop ‘Inloggen op Mijn belastingdienst’ wordt op 2 april in Woonzorgcentrum Holtingerhof gegeven, vrijdag 5 april in MFC Noorderbreedte in Klazienaveen en zaterdag 6 april bij Facet aan het Noorderplein in Emmen. Van 14.00-16.30 uur is men welkom. Het eerste deel van de workshop bestaat uit uitleg over de DigiD, daarna is er tijd om mensen persoonlijk te helpen. De workshop is gratis en voor iedereen, je hoeft dus geen lid te zijn van Facet of van Seniorweb. Heb je een mobiele telefoon, neem deze dan mee naar de bijeenkomst. En vergeet je identiteitsbewijs niet.
Let wel: Facet en Seniorweb zijn niet bevoegd om mensen te helpen met het invullen van de belastingaangifte en geven geen advies!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!