7 April de 8e editie van de 4 Mijl van Emmen

4-Mijl-van-Emmen-Festival-'s-avondsRegio/Emmen – De organisatie van de 8e editie van de 4 Mijl van Emmen op 7 april aanstaande heeft feestelijk nieuws! Peter van Dijk Projects & Investments is de trotse hoofdsponsor voor 5 jaar (vanaf 2024) en tevens naamdrager vanaf 2025.

De 4 Mijl van Emmen zal vanaf 2025 bekend staan als de Peter van Dijk 4 Mijl van Emmen, waarbij het stokje van naamdragerschap wordt overgedragen van Intersport Bols Emmen. Intersport Bols blijft wel betrokken bij de 4 Mijl van Emmen. Peter van Dijk Projects & Investments, voorheen topsponsor, neemt nu het leiderschap in naam over van Intersport Bols Emmen. Het pand van Intersport Bols Emmen maakt tevens deel uit van de vastgoedportefeuille van Peter van Dijk Projects & Investments.

4 Mijl Festival

Het feest begint bij de start met een leuke warming-up en gaat verder langs de route met verschillende acts en aanmoedigingen van het publiek. Bij de finish word je ondersteund door het publiek en de presentator, die samen met de DJ een geweldige show verzorgen. Vier jouw overwinning en geniet van de massages, haal je tas op bij de organisatie en neem deel aan de prijsuitreiking.
Feest mee met de organisatie tijdens het 4 Mijl Festival. De line-up is al bekend!

Zondag 7 april: Het ultieme begin van de lente! Vanaf 15.00 uur zullen duizenden deelnemers van de 4 Mijl van Emmen finishen bij De Fuif, gevolgd door het festival op het Raadhuisplein! De prijsuitreiking zal plaatsvinden op het grote podium zodra de uitslag bekend is.

En dan is het tot 23:00 uur feest met LIVE on stage:
– Melrose feestband (bekend van de hit ”Oh”)
– Een Fout Uur met o.a. 80’s en 90’s hits
– DJ Jeffrey Mol
– DJ Ruben Strating

En voor de echte feestgangers van 23.00 tot 01.00 uur is er de after-party in De Fuif Emmen. Met wie ga jij rennen en feesten? Tag je team!  Ben je nog niet aangemeld voor de 4 Mijl van Emmen? Ga dan snel naar www.4mijlvanemmen.nl. Dit sportieve evenement belooft opnieuw een groot succes te worden, met onder andere de Kids Run, de Business Run en de reguliere 4 Mijl.

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!