Old Stars FC Emmen sluiten bezoek aan Madeira af

OldStars-team_trainingbankRegio/Madeira – De Old Stars FC Emmen sluiten vanavond hun 5 daagse bezoek aan het eiland Madeira af. Natuurlijk mocht een bezoek aan de hoogste berg op het bloemeneiland niet ontbreken.

Na vijf dagen verblijf op het eiland Madeira komt er vanavond echt een eind aan een prachtig verblijf. Vanmorgen gingen de voetballers met de lift omhoog naar de hoogste berg van Madeira met prachtige uitzichten. Hierna stond er nog een bezoek aan de Botanic Garden in de stad Funschal op het lijstje.Old-Stars_Madeira-1

Na de botanische tuin kwam een eind aan het bezoek van de FC Emmen Old Stars aan het prachtige eiland Madeira. Een onvergetelijke tijd!!! Old-Stars_Madeira-3Old-Stars_Madeira-2Met het delen van onze bezigheden op zowel sportief als cultureel- en folkloregebied hebben we geprobeerd de vele lezers van klazienaveenlokaal.nl een beetje op de hoogte te houden.Old-Stars_Madeira-5Vanavond om 19.30 uur vertrekt onze retourvlucht naar Nederland. Allemaal hartelijk dank voor de vele spontane reacties!

Jans Jagt

error: De inhoud van deze website is beschermd !!