Old Stars FC Emmen beleven een prachtige voetbaldag!

Old-Stars-teamfotoRegio/Madeira – Wat een prachtige voetbaldag! Zo werd het Walking Football toernooi vandaag door de Old Stars van FC Emmen op het eiland Madeira beleefd en ervaren! (Op de foto Old Stars FC Emmen met FC Porto)

Tijdens het internationale Walking Football toernooi wint het team van de Old Stars FC Emmen in de poulefase met gemak alle wedstrijden! Alleen in de finale moest er door de Old Stars toch het hoofd gebogen worden voor het FC Porto uit Portugal. Old-Stars-uitwisselen-shirt
“Een prachtige en enerverende wedstrijd was het” zo schrijft Jans Jagt, één van de voetballers van de Old Stars. Aan het eind van de eerste toernooidag werd het FC Emmen team gehuldigd voor de tweede plaats. Echte voetbalvriendschappen zijn er de afgelopen paar dagen ontstaan op en rondom het voetbalveld.

In de late namiddag vandaag zaten de Old Stars FC Emmen ook op de tribune bij een thuiswedstrijd van Maritimo te genieten. Het werd 2-0 voor de thuisclub. Old-Stars-spelmoment MaritimoHet was een wedstrijd waar de vonken van afvlogen en het imago van de Zuid-Europese landen ten volle tot uiting kwam. “Het was echt wel genieten” zo omschrijft Jans Jagt hun belevenis op Madeira. Morgen nog één dag en dan weer naar huis!

Old-Stars-tassen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!