Old Stars FC Emmen On Tour met vleugje folklore

old-stars_mountainbikerouteRegio/Madeira – Voetbal en folklore blijken uitstekend samen te gaan. De Old Stars FC Emmen doen meer als alleen maar voetbal!

Na gisteren middags een tocht op de mountainbikes door de bergen van Madeira te hebben volbracht, werd er eind van de dag nog wat voetbal op tv gekeken.old-stars-on-tour_kustzicht In de avond hebben de voetballers van de Old Stars FC Emmen kennis gemaakt met de organisatie van het voetbaltoernooi. Deze zijn er bijzonder trots op dat er een Nederlandse voetbalploeg aanwezig is voor deelname aan het voetbaltoernooi aanstaande zaterdag.Madeira-old-stars-folklore De avond werd verder gevuld met wat folklore met o.a. wat muziek en dans. Voetbal en folklore gaan dus uitstekend samen!

Vandaag wordt er samen met tegenstander Porto nog een bustocht over het eiland gemaakt. Blijkbaar valt het onderlinge contact al zo goed, dat het Old Stars team door Porto intussen uitgenodigd is om volgend jaar naar Porto te komen! Heuse internationals deze Old Stars!!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!