FC Emmen Old Stars naar Madeira

FC-Emmen-Old-Stars-2024-webRegio/Emmen/Klazienaveen – FC Emmen Old Stars gaan naar het eiland Madeira. Tien spelers, waaronder drie Klazienaveners, nemen deel aan het 1e International Walking Football Tournament.

De Old Stars van FC Emmen verblijven van woensdag 13 maart tot en met 17 maart op het eiland Madeira. Hier nemen ze deel aan het 1e International Walking Football Tournament. Het deelnemende team bestaat uit 10 spelers, waaronder drie Klazienaveners: Gerrit Kloosterman, Stef v.d. Linden en Jans Jagt. FC Emmen Old Stars is een initiatief van FC Emmen Naoberschap.

Walking Football

De spelregels van Walking Football wijken af van de regels in het reguliere voetbal. Walking Football kent geen keepers, fysiek contact is niet toegestaan, evenals hardlopen. Ook hoge ballen worden afgefloten. In het veld staan zes spelers.Foto-Jans-Old-Stars-bij-SGO-Juli-2023-web De Old Stars trainen een keer per week in stadion De Oude Meerdijk. Verder nemen ze deel aan toernooien, kleine competitie met andere regionale teams en geven demonstratietrainingen.

Vanaf woensdag 13 maart worden lezers van Klazienaveen Lokaal op de hoogte gehouden van de reis van The Old Stars naar Madeira.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!