Erwin de Vries en zijn band in ’t Schienvat Erica

Erwin-de-Vries_Schienvat2024Erica – Erwin de Vries en zijn band treden aanstaande zaterdag 9 maart op in ’t Schienvat Erica. De Vries staat in de wijde omgeving bekend als energieke Groningse liedjesschrijver en zanger.

Erwin de Vries, Groningse liedjes- schrijver en zanger en in 2021 winnaar van de K ter Laan prijs wordt al ruim 30 jaar als een van de beste singer-songwriters geroemd. Het laatst uitgebrachte album van de Vries ‘Antwoord’ werd in 2022 met de Dagblad van het Noorden Streektaalprijs beloond.
Maar ook in het Lust for Life magazine ontving Erwin de Vries lovende kritieken.

Gedurende zijn carrière heeft hij al meer dan 30 jaar optredens verzorgt met zijn liedjes.(voornamelijk in het Gronings) Optreden die bol staan van de energie, vervoering, humor, beschouwing en bovenal mooie en gevoelige liedjes. Op zijn eigen website kunt u trailers beluisteren van zijn spraakmakende muziek en entertainment.

Waar: ’t Schienvat Erica
Wanneer: zaterdag 9 maart
Aanvang: 20.30 uur
Entree: €12,50

Erwin de Vries: https://erwindevries.nl/

website: www.operica.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!