Postcode Loterij Miljoenenjacht: Jacht op miljoenen met postcode 7824

Miljoenenjacht-presentatrice-Linda-de-MolRegio/Emmen – Inwoners in Emmen jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht. E.e.a. is te zien op zondagavond 10 maart, de Postcode Loterij Miljoenenjacht uitzending is te zien bij SBS6.

Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Emmen uit het postcodegebied 7824. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Emmen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Danny is één van de gelukkigen die een uitnodiging krijgt om naar de studio te komen: “Eindelijk!” roept een opgewekte Danny uit. “Mijn vriendin en ik kijken regelmatig naar Miljoenenjacht. Ze is me al aan het voorbereiden en roept daarom af en toe uit het niets een willekeurige rekensom. Op de gekste momenten moet ik die oplossen,” zegt Danny lachend. Hij hoopt met een mooie geldprijs naar huis te gaan: “Deze zomer emigreren we naar Spanje, we hebben er een B&B gekocht. Een geldprijs komt goed van pas!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Emmen zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Emmen is zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!