Back To The Music keert terug naar oude locatie

A-Fever-2023-3-(002)webKlazienaveen – Het immens populaire muziekfestijn Back To The Music keert terug naar de oude locatie. Vorig jaar werd de sporthal nog omgetoverd tot feestzaal, dit jaar keert het festijn terug naar het voormalige marktterrein.

Zaterdag 23 Maart 2024: Voor de tiende keer Back To The Music! Een heuse mijlpaal! Velen onder ons (onder)vinden dit ook al gedurende deze jaren, en zijn zelfs meer dan een week later nog steeds aan het nagenieten van een fijne en gezellige avond vol met jaren ’70, ’80 en ’90 muziek.
De organisatie, bestaand uit Geja Bergsma en Erik Krijgsman, wisten ook voor deze 10e editie een aantal uitstekende artiesten te strikken.

Met o.a. de A*Fever The Ultimate Abba Tribute XS en een optreden van zanger Henk Wolbers. De DJ’s Roy Keuter, Joep Verhaar en Robin Maatman verstaan hun vak en praten de avond weer feilloos aan elkaar.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.eventree.nl. Wilt u meer informatie? Neem dan eens een kijkje op www.backttmusic.nl!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!