Enorme belangstelling voorjaarskindermiddag Klazienaveen Centrum

klazienaveen-centrum_MSL0414webKlazienaveen – De voorjaarskindermiddag georganiseerd door Klazienaveen Centrum trok woensdagmiddag 21 februari enorm veel belangstelling, en niet alleen de kinderen hadden plezier…

Klazienaveen Centrum pakte goed uit met deze geslaagde kindermiddag. Helaas moesten de dierenambulance en brandweer verstek laten gaan, maar er waren meer spelmogelijkheden en deze konden over belangstelling niet klagen.

klazienaveen-centrum_MSL0343webEven iets heel wat anders als een middagje op een elektronisch speeltje thuis. De ‘ouderwetse’ buitenspeeltjes van Werfevents sloegen bijzonder goed aan bij de kinderen, die er veel plezier mee hadden. Ook de FC Emmen was met een opblaasbal en een opblaasdoel en mascotte SIBI een echte publiekstrekker. klazienaveen-centrum_MSL0630webMarnix was bijzonder gelukkig met zijn gesigneerde FC Emmen sjaal en laat het vol trots zien op de foto. klazienaveen-centrum_MSL0522webNatuurlijk ontbraken de heerlijke suikerspinnen ook niet.

Alle gemaakte foto’s zijn in hoge resolutie en tegen een laag tarief te downloaden. Als u het op fotomateriaal wilt nabestellen, kan dat natuurlijk ook. Kijk even naar de mogelijkheden op onze Oypo-website.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!