Stemmen op Klazienaveense genomineerden Sportgala Drenthe

sportgala-drenthe-2023Regio/ Klazienaveen – Sportgala Drenthe 2023 kent een tweetal genomineerden uit Klazienaveen. Vandaag en morgen kan er gestemd worden voor de verkiezing genomineerden Sportgala Drenthe.

Op 4 maart 2024 vieren we de sport in Drenthe in De Nieuwe Kolk in Assen. Klazienaveense kandidaten Elly Mensen, Sportvrouw 2023 gemeente Emmen en volleybaldames Tjoba 1, Sportploeg 2023 van de gemeente Emmen zijn ook genomineerd. Vandaag en morgen 17 en 18 februari kunt u uw stem uitbrengen via de website van Sportgala Drenthe 2023.

Verkiezingen

Tijdens het Sportgala Drenthe worden de winnaars bekendgemaakt in verschillende categorieën, waaronder sportman, sportvrouw, sportploeg, parasporter en sporttalent. Deze winnaars worden geselecteerd uit de genomineerden die zijn voorgedragen vanuit onze 12 gemeenten. Ook u kunt uw stem vandaag of morgen uitbrengen op de website van Sportgala Drenthe!

  • Klazienaveense Elly Mensen heeft al veel prestaties geleverd en nog steeds: Belangrijkste prestaties 2023 zijn wereldkampioen sjoelen individueel  en wereldkampioen sjoelen met het Nederlands sjoelteam.
  • De BBQ-Time Tjoba volleybaldames 1 werden in 2023 kampioen van de tweede divisie  en dwongen hiermee promotie af naar de eerste divisie.

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!