Loopgroep Klazienaveen opent 3 maart met drie afstanden looproutes

Hardloopbaan-De-Luna-webKlazienaveen/Regio – Op zondag 3 maart opent de Loopgroep Klazienaveen een aantal vaste hardlooproutes in Klazienaveen, waaronder de bekende 4 Mijl, de 10km en de halve marathon.

In omliggende dorpen zijn er reeds een aantal vaste looproutes uitgezet, in Schoonebeek de 4 Mijl en in Emmen de 10 kilometer waar ook leden van de Loopgroep-Klazienaveen bij betrokken waren. Intussen zijn ook in Klazienaveen de routes bijna allemaal uitgezet.

De opening van de de nieuwe vaste hardlooproute zal verricht worden door burgemeester Eric van Oosterhout op zondag 3 maart vanaf 9.00 uur met een drietal afstanden. De halve marathon 21,2 km, 10km en de 4 Mijl. De start/finish is bij de hardloopbaan Luna aan De Leeuw 1 in Klazienaveen. Deelname is gratis en er zijn geen prijzen, het is meer een trainingsloop. Voor alle lopers is er na afloop wat te drinken in sporthal De Zon.

Website: https://loopgroep-klazienaveen.nl/ 

Facebookpagina: https://www.facebook.com/LoopgroepKlazienaveen/

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!