Vijfhonderd euro voor Kwetterende Kwilters

kwetterende-kwilters-2024Regio/Emmen – Kwetterende Kwilters worden door Odd Fellows gesteund met een bedrag van 500 euro; De ruim 20 vrijwilligers maken ‘droomdekentjes’ voor zieke of gehandicapte kinderen.

In Emmen bestaat inmiddels al tien jaar een afdeling van de stichting “De Regenboogboom ”onder de naam “De Kwetterende Kwilters”. Een groep van ruim 20 vrijwilligers, voornamelijk vrouwen, maken wekelijks droomdekentjes. Deze worden geheel gratis via de regenboogboom aangeboden aan zieke , of gehandicapte kinderen.
Aangezien het aanschaffen van materialen een kostbare zaak is, hebben de gezamenlijke Emmer Odd Fellow Loges een cheque van € 500,– aangeboden aan de Emmer Kwetterende Kwilters.

Hoe fijn is het, als je je nier zo lekker voelt, om even weg te kunnen kruipen? Dan lijkt de harde, soms oneerlijke wereld, net een beetje verder weg. Je eigen droomdeken biedt zo’n koesterende schuilplek. Het is een veilige plek om op te leden en jezelf te kunnen zijn. Onder een droomdekentje kan een kind in alle rust en veiligheid wegkruipen en volledig opgaan in zijn eigen fantasierijke wereld.

Voor meer informatie over dit goede doel is te vinden op: www.regenboogboom.nl

Op de foto overhandigt Peter Dam van de gezamenlijke Emmer Odd Fellows de cheque aan Cora Visser van de Kwetterende Kwilters.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!