Route carnavalsoptocht Zwartemeer op zaterdag 10 februari

Veentrappers_2020_4487webRegio/Zwartemeer – Zaterdag a.s. 10 februari is er weer de jaarlijkse grote carnavalsoptocht in Zwartemeer. De organisatie van deze grote optocht is in handen van CV De Veentrappers.

De route is op zaterdag 10 februari vanaf 13.30 tot 16.00 uur afgesloten voor alle verkeer. De organisatie verzoekt om auto’s buiten de route te parkeren, zodat er voor de optocht alle ruimte is. Houdt er ook rekening mee, dat er een groot aantal deelnemers aan de optocht ook uit de buitendorpen komen. Hierdoor zal het een stukje drukker worden in en rondom Zwartemeer.

optocht-2024Startpunt van de grote optocht is als vanouds: De Plaatsen/De Huizen rechtsaf De Huizen richting Stichtingstraat linksaf Stichtingstraat op, richting de Kamerlingswijk. Vervolgens linksaf de Kamerlingswijk om verderop linksaf de Dwarsstraat in te gaan. Aan het einde van de Dwarsstraat gaat het rechtsaf De Hoven in. Aan het einde ter hoogte van het gebouw RK Kerk gaat het via De Doorlaar rechtsaf richting Kamerlingswijk om hier vervolgens linksaf op te rijden richting de Eemslandweg. Bij voormalig café Kamerling gaat het linksaf via de Eemslandweg richting Klazienaveen. Bij de Kluinstraat linksaf richting het Mosveen en direct weer rechtsaf het Gliede in, aan het einde linksaf de Dosterdstraat in. Via De Blokken rechtsaf De Huizen en opnieuw rechtsaf via de Doorlaat richting de sporthal naar De Klinken bij de feesttent en het eindpunt van de route is.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!