Debuutsingle voor Klazienavener Arjan Smit

Arjan-Smit_debuutsinglewebKlazienaveen – Hoe een unieke crowdfunding resulteert in een debuutsingle voor Klazienavener Arjan Smit!

Arjan Smit is supertrots op zijn debuutsingel. Wat begon als een ludieke crowdfunding door collega´s, heeft zes maanden later geresulteerd in een debuutsingel. Gehuld in een prachtige cd-hoes is de in Klazienaveen woonachtige Arjan Smit terecht trots op het resultaat.

Arjan onderneemt veel in zijn leven, alles doet hij om er plezier in te hebben, en zo ook is het gitaar spelen en zingen een echte levensdrive. Dat bleef natuurlijk niet ongemerkt bij zijn collega’s. Afgelopen zomer werd Arjan benaderd om op het het jaarlijkse bedrijfsfeestje zijn drive op het podium te vertolken met gitaar en zang.

Naast de hoofdact van zanger Davey van der Sluis, bleek Arjan de perfecte aanvulling voor een zeer geslaagde avond. Tijdens deze avond bracht Arjan zijn eigen liedje “Die Poolse groene ogen” ten gehore. Een verbastering van een origineel Pools nummer met een door Arjan zelf herschreven Nederlandse tekst, die bij zowel zijn Nederlandse als Poolse collega’s goed in de smaak viel.

Na het bedrijfsfeest vonden enkele collega’s het een leuk idee om een crowdfunding te starten. “We zien wel waar het eindigt” was de gedachte. En het is gelukt!…. Binnen één maand werd er zoveel geld gedoneerd, dat het Arjan de mogelijkheid schiep om zijn eigen nummer in een professionele muziekstudio op te nemen. Maar ook om een echte fotoshoot te organiseren voor een prachtige cd-hoes, en zie hier het resultaat!Arjan-Smit_6594_uitsnede

Arjan speelt regelmatig met plezier op open podiums in onder andere De Witte Olifant in Klazienaveen en De Holten Ploeg in Erm. Dus ben jij nieuwsgierig hoe het klinkt….? Bezoek dan ook eens een open podium en geniet mee!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!