23 december t/m 7 januari kerstcircus in Emmen

circus-emmen-1Regio/Emmen – Dit jaar is er weer kerstcircus tijdens de kerstvakantie in Emmen. Van 23 december t/m 7 januari zijn er dagelijks shows te bewonderen.

Het kerstcircus complex zal ook dit jaar weer worden opgebouwd aan het Stadionplein in Emmen. In de heerlijke verwarmde tent wordt er een meer dan 2 uur durende totaal vernieuwde circusshow aangeboden. Artiesten uit diverse landen brengen de mooiste acts naar Emmen.kerstcircus-paarden Zo zijn er paarden aanwezig uit de stal Renz, maar ook huisdieren zijn dit jaar aanwezig. En onze clowns komen dit jaar uit België, maar voor je het weet, komen we ook in het Wilde Westen uit. kerstcircus-motorAcrobatiek mag natuurlijk niet ontbreken in een circus maar waar we dit jaar echt trots op zijn is de groep motorrijders die in een grote bol midden in de piste hun gevaarlijke snelle stunts zullen vertonen.

Het kerstcircus Emmen is dit jaar het ultieme uitje tijdens de kerstvakantie in het Noorden van het land. Voor meer info over speeltijden, dagen en tickets bezoek onze website www.kerstcircusemmen.nl of volg ons op Facebook. Tot ziens bij kerstcircus Emmen. Hieronder op de poster staan ook de datums en tijden vermeld. poster-kerstcircus

error: De inhoud van deze website is beschermd !!