45e Theo Gerth Eindejaarvolleybaltoernooi van 27 tot en met 29 december

volleybal_2017_3168 Klazienaveen – Het 45e Theo Gerth Eindejaarvolleybaltoernooi wordt dit jaar gehouden van 27 tot en met 29 december. Ook dit jaar is sporthal De Zon het decor voor het favoriete sportevenement.

De inschrijving voor het 45e Theo Gerth Eindejaarvolleybaltoernooi staat open voor straten, families, verenigingen, vriendengroepen, scholen en bedrijven uit Klazienaveen en omliggende dorpen.
TJOBA_eindejaarstoernooiWDe organisatie bestaat uit Lotte Peters, Sanne Peters, Maartje Veenstra, Leonie de Jonge en Robbin Peters. In 2022 nam dit vijftal de organisatie van dit traditioneel Klazienaveens sportevenement over.

Sanne Peters: “Verleden jaar hebben we de uitdaging opgepakt, wel gebruik makend van het bestaande draaiboek. Ook veel vrijwilligers van Tjoba hebben ons geweldig geholpen. We hopen dat dit jaar er zich tussen de 50 en 60 teams aanmelden. Dan wordt het weer een gezellig en sportieve afsluiting van het jaar.”

Inschrijving is mogelijk tot en met 10 december via de website: www.tjoba.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!