10 jaar digitalisering in Emmen met webbureau ‘InDiv’

webbureau-InDiv-10-jaarwebRegio/Emmen – Het Emmense webbureau ‘InDiv’ vierde gisteren, 20 november, haar 10 jarig jubileum. Een droom van drie vrienden die werkelijkheid werd.

InDiv begon als een droom van 3 vrienden en bestaat intussen alweer 10 jaar.  Twee van de oprichters hebben intussen na deze 10 jaar voor een ander carrière pad gekozen. Medeoprichter Roy Koch blijft, en met zijn trouwe team blijven zij samen hard aan de weg timmeren.

Jubileumfeest

Het 10-jarig jubileum gaat gevierd worden, maar niet op het jubileum zelf. “November en december zijn drukke tijden, zowel zakelijk als privé. Daarom nodigen we onze relaties persoonlijk uit om in maart het jubileum met ons te vieren”. Tijdens de viering van het jubileum komt ook de nieuwe website van InDiv online, welke een duidelijke verwijzing doet naar Emmen, de stad waar ze ‘weg komen’ en trots op zijn. Met klanten vanuit het hele land, maar een grote representatie vanuit de omgeving Emmen, werkt InDiv hard mee aan de digitalisering van de provincie Drenthe. InDiv bedient het gehele MKB van informatieve websites voor nagelstylisten tot de automatisering van een grote houthandel.

Dat 10 jaar bestaan niet zonder slag of stoot gaat beseft oprichter Roy Koch zich heel goed: “Sommige ideeën lijken goed, maar eindigen in een blunder. Zo hebben we ooit een promotie filmpje gemaakt waarbij we zo gefocust waren op het koffie drinken met klanten dat een bekende aan ons vroeg of we ineens koffie gingen verkopen. We hebben volgens mij wel 6 keer gezegd: Zullen we een kopje koffie drinken?”.

Plaatselijke samenwerkingen zijn voor InDiv belangrijk: “We zijn trots op deze regio, dus als we samen kunnen werken met een online marketing bureau uit de buurt, dan doen we dat het liefst”. Daarnaast heeft de digitaliseringsvoucher van de provincie Drenthe ervoor gezorgd dat ook kleine ondernemers een professionele website of webshop hebben.

Groei

InDiv wil in de volgende tien jaar graag verder groeien. “Deze groei moet alleen wel gestaag en we hoeven ook zeker niet de grootste te zijn”. Aldus Roy. “We vinden het belangrijk dat je met vragen iemand aan de telefoon krijgt die er verstand van heeft, dat lukt niet meer als we té groot worden”.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!