2e Divisie viertallenwedstrijd Bridgen voor het eerst in Emmen

Bridgen-Jan-van-Bruchem-en-Ruud-Kruijs-in-actie-tegen-de-Zeerob-3Regio/Emmen – Voor het eerst in de Bridge historie vond de eerste viertallenwedstrijd van de 2e divisie plaats in Emmen. De tweede divisie is het hoogste niveau van Groningen, Friesland en Drenthe.

Zaterdag 18 november vond voor het eerst in de historie de eerste viertallenwedstrijd plaats van de 2e divisie viertallen in Emmen. De negen deelnemende teams kwamen uit Leeuwarden, Groningen, Assen en Emmen. De tweede divisie is het hoogste niveau van Groningen, Friesland en Drenthe. Jan Derks van de Emmer Bridge Vereniging: “Voor het eerst in de Bridge geschiedenis heb ik dit jaar Emmen als locatie weten vast te leggen met de Nederlandse Bridge Bond.”
Wedstrijdleider van de NBB, Dennis Stuurman, uit Dordrecht: “Ik ben bijzonder tevreden over de huidige locatie. Het volgend jaar wordt er vast en zeker weer een dag in het Brinkenhoes in Emmen georganiseerd.”

De Emmer Bridge Vereniging staat na zes wedstrijden op een 3e positie, een prachtig resultaat! Het team bestaande uit de spelers Ruud Kruijs, Jan van Bruchem, Cees de Vries, Tim Wubbels, Jaap Mulders, Hans Boelen als invaller en Jan Derks (captain) zijn daar zeer tevreden over. De spelers van EBV komen uit Emmen, Borger, Sleen en Klazienaveen.

De Emmer Bridge Vereniging moet nog 11 wedstrijden spelen tegen de anders clubs. Iedereen treft elke tegenstander twee keer. De overige wedstrijden zijn in Groningen in het Jannes van de Wal Denksportcentrum en de laatste drie wedstrijden zijn in Leeuwarden. Stand Nederlandse Bridge Bond – 2e Div viertallen Gr 1, Noord

(Foto Jan Derks: Jan van Bruchem en Ruud Kruijs in actie tegen de Zeerob 3)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!