Leuke dingen blijven doen op de Pastoor Middelkoop via “Light Run”

PastoorMiddelkoop_2023_MSL_0294webKlazienaveen – Leuke dingen blijven doen op de Pastoor Middelkoop basisschool dat kan dankzij de sponsoring van de “Light Run” uitgevoerd door de kinderen. Vrijdagavond 17 november werd er een flink bedrag bijeen gerend.

Het was een bijzonder geslaagde avond! PastoorMiddelkoop_2023_MSL_0317webDe oudervereniging van de Pastoor Middelkoop school organiseerde een sponsorloop om wat extra geld in te zamelen. Zo kunnen  leuke dingen doen op school, behouden blijven. Op vrijdagavond 17 november werd er al een flink bedrag bijeengelopen, ruim 3000 euro. Dit is nog niet het eindbedrag, want alle toegezegde sponsoring was vrijdagavond nog niet binnen.

Light Run

En met dit jaar als thema “Light Run” kwamen alle kinderen uitbundig versierd in prachtig verlichte kostuums avonds naar school  om ook hun bijdrage te leveren. Voor de mooist versierde was een leuk prijsje te winnen, maar laten we eerlijk zijn: het was ongetwijfeld een hele moeilijk klus om een winnaar uit te roepen, want alle kinderen zagen er prachtig uit.PastoorMiddelkoop_2023_MSL_0222web

Afwisselend hebben alle groepen 7 minuten lang rondjes gerend om de school, waarbij de stempelpost een wel heel belangrijke factor werd. Er moest gestempeld worden! Alles ging onder het toeziend oog van de vele papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Sommigen kinderen werden door hun familie/buren/kennissen voor een vast bedrag gesponsord en weer anderen werden per rondje gesponsord.PastoorMiddelkoop_2023_MSL_0192web

Sponsoring middenstand

Vrijwel alle winkeliers uit Klazienaveen hebben voorwerpen of anderzijds geschonken voor de verloting! Iets waar de school erg dankbaar voor is! Graag wil de oudervereniging op deze wijze de middenstand voor hun steun bedanken bedanken! Ook de marktkramen werden dit jaar opnieuw gratis gebracht en gehaald! Hartelijk dank aan allen namens de oudervereniging van de Pastoor Middelkoop school!PastoorMiddelkoop_2023_MSL_0261webPastoorMiddelkoop_2023_MSL_0380webPastoorMiddelkoop_2023_MSL_0336webPastoorMiddelkoop_2023_MSL_0381web

error: De inhoud van deze website is beschermd !!