Oude voertuigen met OCBO en Klazienavener Youngtimer Vrienden a.s. zondag in het centrum

JannekeFokkema_MSL06366_smallWKlazienaveen – Aanstaande zondag 1 oktober is het weer oldtimer-dag in het centrum van Klazienaveen. Dit jaar krijgt de Oldtimer Club Barger Oosterveld (OCBO) ondersteuning van de Klazienavener Youngtimer Vrienden. Het beloofd een leuke dag te worden!

OCBO  en de Youngtimer Vrienden zijn aanstaande zondag met een grote collectie nostalgische voertuigen aanwezig in het centrum van Klazienaveen! Vanaf 11.00 rijden de vele voertuigen het centrum in en worden op leuke plekjes geparkeerd en aan het publiek tentoongesteld. Trekkers, auto’s, oldtimers, brommers, motoren, youngtimers, het blijft leuk deze nostalgische voertuigen. OCBO_centrum-Klazienaveen-06365WOngetwijfeld zullen er opnieuw weer meer mannen dan vrouwen aanwezig zijn (normaal zijn het de vrouwen die het centrum eer aandoen …)

Op de foto uit het archief van Henk Lambers: “Janneke Fokkema die in een vorige editie speciaal voor haar zoon op de foto ging met een oud legervoertuig”.

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!