Kaarten historische avond vanaf 1 oktober beschikbaar

de-veenarbeider-origineelKlazienaveen – Historisch Klazienaveen organiseert in november weer haar jaarlijkse historische avond. Dit jaar is het thema De Veenarbeider. Kaarten zijn vanaf zondag 1 oktober verkrijgbaar.

De jaarlijkse historische avond, georganiseerd door Historisch Klazienaveen, wordt dit jaar gehouden op donderdag 16 november in de kantine van het Esdal College Klazienaveen. Het thema van de avond is De Veenarbeider.
Bijna iedere Klazienavener heeft wel een familielid die zijn of haar boterham verdiende in het veen. De veenarbeider stond mede aan de basis van de ontwikkeling tot een prachtig dorp.

De avond begint om 19.00 uur, de zaal is om 18.30 uur open.
De entree bedraagt 5 euro (incl. koffie).

De presentatie van de avond is in handen van André Zwake en Jans Jagt. De presentatie wordt ondersteunt door talrijke foto’s. Verder is er medewerking van de toneelgroep Bargerveen.
Bezoekers worden op muzikaal ontvangen door Gary Vandenberg. En een heel bijzondere muzikale bijdrage is er van De Roeglanders.
Kaarten voor deze Historische avond op donderdag 16 november zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar via de website www.historischklazienaveen.nl.

Wat: Jaarlijkse Historische avond
Wanneer: Donderdag 16 november, aanvang 19.00 uur
Waar:
Esdal College Klazienaveen
Van Echtenstraat 22
7891 LM Klazienaveen
Esdal_2021_01472web

error: De inhoud van deze website is beschermd !!