Caspar en Manuela trotse winnaars 13e Café Bridgedrive Emmen

13e-bridgedrive-kampioenen-webRegio/Emmen – Afgelopen zaterdag vond in het centrum van Emmen voor alweer de 13e keer de Café Bridgedrive plaats. Maar liefst 174 Bridgers speelden de sterren van de hemel.

Zaterdag vond in het centrum van Emmen bij 7 horecabedrijven de 13e Café Bridgedrive plaats. De Emmer Bridge Vereniging en Bridgeschool Drenthe voorziet hierbij blijkbaar in een grote behoefte. In Twessers, de drie Paardjes, HOP, the Dinner Club, de Beeren, het Wapen van Emmen en Hotel Boerland speelden maar liefst 174 bridgers vier spellen per locatie. Vervolgens was de volgende ronde telkens in een ander etablissement.

Het bridgetoernooi startte in de ochtend om 10.30 uur, en na 28 gespeelde ronden was om 17.20 uur de uitslag bekend.

Plaats 1  Caspar van den Bergh en Manuela Schutte met 68,22% van de Emmer Bridge Vereniging
Plaats 2 Nel Bos en Pia Wiegman met 64,78 % van Bridgeclub Hoogezand Sappemeer
Plaats 3 Aafke Stuiven en Hetty van der Velde 63,63% uit Hoogeveen

Op de foto, gemaakt door Jan Derks, de winnaars Caspar van den Bergh en Manuela Schutte.

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!