Northern Stars prooi Bedrocks 1

7 Melvin Brandjes tikt honkloper uit DSC00074250923Regio/Emmen – Zondag ontving het eerste team van Bedrocks hekkensluiter Northern Stars uit Leeuwarden op de Meerdijk. De honkbalwedstrijd stond onder leiding van plaatscheidsrechter Dinh en veldscheidsrechter Ramakers.

Bedrocks begon met Marijn Mast op de heuvel en Robin Brandjes achter de plaat. De eerste slagman van de Stars werd uitgevangen door derde honkman Melvin Brandjes en de twee volgende werden door Mast met 3- slag naar de dug-out verwezen. In de gelijkmakende slagbeurt maakten de Bedrocks 3 runs mede door honkslagen van Colin Ramakers en Benjamin Houthuyzen, 3-0. Door in de tweede inning twee runs te maken gloorde er mogelijk wat hoop bij de Friezen, maar dat was van korte duur aangezien Bedrocks er gelijkmakend zeven runs maakten met honkslagen door Kilian Alderlieste en wederom Colin Ramakers, 10-2.5 Benjamin Houthuyzen steelt een honk DSC00030250923
In de derde en vierde inning wisten de Bedrockers de zaak ook dicht te houden en zelf nog drie runs te maken, 13-2. In de 5e en laatste inning met Melvin Brandjes inmiddels als closer op de heuvel maakten de Stars nog wel een honkslag en een fraaie 2-honkslag, maar Brandjes pareerde door drie slagmannen met strike-outs af te serveren. Gelijkmakend deden de Bedrockers er met vier runs nog een schepje boven op wat resulteerde in een 17-3 eindstand.

2 Marijn Mast op de heuvel DSC09628250923
Marijn Mast op de heuvel

U15

Het Bedrocks U15 team speelde afgelopen Zaterdag zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Caribe uit Groningen.

9 Annabelle Robben DSC09182250923
Annabelle Robben

Startend werper Annabelle Robben begon uitstekend aan de wedstrijd met haar zus Madelief achter de thuisplaat als catcher werd ze uitstekend geholpen door de verdediging. Ze wisten echter niet te voorkomen dat de gasten een 0-1 voorsprong namen door een tweetal honkslagen.

10 Madelief Robben DSC09011250923
Madelief Robben
12 Fynn Becker DSC09112250923
Fynn Becker

Door wat problemen bij de controle van de pitcher van Caribe wisten de Bedrocks 2 runs te scoren.
In de tweede inning wist Caribe nog een run te scoren door een aantal slordigheden in het veld bij de Bedrocks. De Bedrocks zetten daar door onder andere een 2- honkslag van Huib Boshart 2 punten tegenover. In de derde inning begonnen de gasten sterk met twee honkslagen. Daarna stelde Robben orde op zaken door drie tegenstanders met 3- slag terug te sturen naar de dug-out. In de gelijkmakende slagbeurt breiden de Bedrocks hun voorsprong uit naar 13-2 door een aantal keren 4-wijd en honkslagen van Remco Freriks, Annabelle Robben en Fynn Becker. Door deze overwinning blijven de Bedrocks met nog 2 wedstrijden te gaan koploper in hun competitie.

11 Huib Boshart DSC02882250923
Huib Boshart

Programma Meerdijk

Zaterdag 30 september 12:00uur  U21 Bedrocks/Cubs – Knights Leek
Zondag 1 oktober 11:00uur Bedrocks H1 – WHSC Winschoten en om 14:00uur  WHSC – Bedrocks H1

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!