Aanmelden voor Week van de Mantelzorg t/m 15 oktober

Week-van-de-Mantelzorg-(002)Regio/Emmen – Mantelzorgers kunnen zich t/m 15 oktober a.s. aanmelden voor de Week van de Mantelzorg. Er zijn volop interessante en leuke ontspannende activiteiten van 5 t/m 11 november!

In de gemeente Emmen hebben veel inwoners mantelzorgtaken. Zij zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. De gemeente heeft grote waardering voor het werk van deze mantelzorgers. Daarom organiseert zij samen met de Contactpunten Mantelzorg en welzijnsorganisatie Sedna de Week van de Mantelzorg. In deze week van zondag 5 tot en met zaterdag 11 november zijn er volop activiteiten waarvoor mantelzorgers zich kunnen aanmelden.

Activiteiten

De Week van de Mantelzorg begint met een Startdag bij Van der Valk hotel in Emmen voor alle mantelzorgers. Deze dag zijn er optredens van de cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht en is er na de lunch een keuzeprogramma met zes verschillende workshops. Naast deze dag kunnen mantelzorgers zich opgeven voor één van de vele activiteiten in de week. Deze variëren van een high tea, een workshop bloemschikken tot een film, een cabaretavond en toegangskaarten voor bijvoorbeeld Wildlands. Ook voor jonge mantelzorgers in Emmen zijn er activiteiten zoals lasergamen of paintballen. Al deze activiteiten staan in een programmaboekje voor de Week van de Mantelzorg. Mantelzorgers die bekend zijn bij de gemeente ontvangen dit boekje per post. Mantelzorgers die het boekje niet hebben ontvangen kunnen het online bekijken op de website van Sedna, www.sednaemmen.nl.

Aanmelden

Vanaf 18 september t/m 15 oktober 2023 kunnen mantelzorgers zich aanmelden voor de activiteiten via www.sednaemmen.nl/aanmelden. Mantelzorgers die moeite hebben met het digitaal aanmelden, kunnen contact opnemen met Thea van Oostrum, telefoon 0591 680 800 (op werkdagen tot 14.00 uur).

error: De inhoud van deze website is beschermd !!