Busscher Benefiet Muziek-Quiz in buurtgebouw Kruidenveld

busscher-benefiet-(002)Klazienaveen – Het is ongetwijfeld niemand ontgaan dat dorpsgenoten niet alleen hun onderkomen hebben verloren door een uitslaande brand, maar ook nog eens hun beroep voorlopig niet meer kunnen uitoefenen.

Gelukkig zijn Henk en Janet Busscher er zelf goed afgekomen. Vanuit de samenleving in ons dorp wordt de getroffen familie van velerlei kanten ondersteund. Daarom wordt er ook een Busscher Benefiet Muziek-Quiz in buurtgebouw Kruidenveld georganiseerd.

Donderdagavond 28 september vanaf 19.30 uur is er een Busscher Benefiet Muziek-Quiz in buurtgebouw Kruidenveld aan de Akkerdistel 100, 7891 LV. Buurtvereniging het Kruidenveld werkt geheel belangeloos mee aan het initiatief. De deelnamekosten zijn 10,= euro per persoon te voldoen via een Tikkie en de gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar, en je kunt je inschrijven met een leuke team-naam bestaand uit maximaal 6 personen. Indien je geen team hebt en toch wilt meedoen, dan wordt er gezorgd voor een team waarin je kunt meespelen.

Bij belangstelling graag tijdig opgeven via email: kdlmusicnl@gmail.com

Buurtgebouw-Het-Kruidenveld
Buurtgebouw Kruidenveld
error: De inhoud van deze website is beschermd !!