Warm welkom voor bezoekers tijdens het EK Wielrennen

Stichting-Promotie-EmmenRegio/Emmen – Stichting Promotie Emmen heeft bezoekers een warm welkom gegeven tijdens het EK Wielrennen.

Een gastvrij onthaal voor alle wielrenners met hun begeleiders, bezoekers en inwoners tijdens het EK Wielrennen op 20 en 21 september. Dat was het doel van het nieuwe team van Stichting Promotie Emmen. Een mooie gelegenheid om zichzelf vanuit hun eveneens nieuwe locatie naast de ingang van Wildlands te presenteren.

Herkenbare gidsen in het centrum

Er waren duizenden bezoekers tijdens de tijdritten, die starten vanuit Wildlands Adventure Zoo. “Veel mensen zijn niet bekend in Emmen maar willen wel ergens een hapje eten of andere locaties in de regio bezoeken” vertelt Bea Venema, coördinator van Stichting Promotie Emmen. “En bezoekers de leukste locaties adviseren, dat is precies waar wij voor zijn. Dat heeft ons geïnspireerd om samen met de provincie Drenthe en ca 32 studenten van NHL Stenden een promotieteam op te stellen. Zij hielpen alle bezoekers met informatie over Emmen, de omliggende regio en zelfs het boeken van een tafel bij een van de vele restaurants.” In herkenbare rode jassen met de nieuwe huisstijl “Ontdek Emmen” liepen zij dagen rond in het centrum van Emmen om bezoekers uit binnen- en buitenland de weg te wijzen.

Nieuw Tourist Info kantoor

De Stichting heeft informatieboekjes over Emmen in maar liefst vijf talen laten maken die werden uitgedeeld. Het onlangs geopende nieuwe Tourist Info kantoor, bezoeklocatie van Stichting Promotie Emmen, fungeerde als uitvalsbasis voor het team. Deze nieuwe locatie trekt nu al veel bezoekers. Vanuit Wildlands lopen mensen nog even binnen voor een echt Drents souvenir of een inspirerende tip voor een volgend bezoek. Je vindt er ook items van FC Emmen, Hunebed Highway, Van Gogh producten en mooie accessoires van echte Emmense makelij.
“We zijn trots dat we op deze herkenbare en gastvrije wijze onze bezoekers in Emmen hebben kunnen ontvangen tijdens dit EK” geeft Pascal Schrik aan, wethouder recreatie & toerisme bij gemeente Emmen. Deze mooie samenwerking geeft de bezoekers de beste start om Emmen te gaan ontdekken.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!