Facet organiseert een internetcursus voor beginners

RABO-FACET-bibliotheek-2022-MSL06975WebRegio/Klazienaveen – Facet organiseert een gratis internetcursus voor beginners in Emmen en Klazienaveen.

Via de computer en het internet kun je steeds meer regelen. Maar niet iedereen is even vaardig met de computer of mobiele telefoon. Facet biedt daarom in september een cursus van 8 weken aan om digitaal vaardig te worden, bedoeld voor zowel de echte beginneling tot de iets meer gevorderde. Middels een persoonlijk gesprek wordt gekeken naar wat de cursist al kan en wat hij of zij graag wil leren. De computercursus Klik&Tik kan gevolgd worden in de vestigingen Klazienaveen en Emmen centrum.

De cursisten leren onder meer hoe de computer werkt, hoe je kunt mailen en bestanden kunt downloaden. Iedereen volgt de cursus in zijn eigen tempo. Er kan thuis geoefend worden en als er vragen zijn, kunnen deze tijdens de bijeenkomsten gesteld worden.
Laptops worden beschikbaar gesteld door Facet, maar de eigen laptop en/of mobiele telefoon kan meegenomen worden.

Informatie:

Plaats: Facet Emmen centrum
Startdatum: Maandag 25 september
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Kosten: gratis

Plaats: Klazienaveen
Startdatum: Woensdag 20 september
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Kosten: gratis

error: De inhoud van deze website is beschermd !!