Sportieve activiteiten tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek

Nationale-Sportweek-2023---Iris-Sijbom-(002)Emmen/Regio – Over precies één week begint de NOC*NSF Nationale Sportweek! Zo ook in de gemeente Emmen waarin tijdens deze week leuke sportieve activiteiten plaatsvinden.

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van sporten en sportief bewegen, dat is waar de Nationale Sportweek van 15 tot en met 24 september 2023 om draait. Samen met sportverenigingen en (sport)scholen zijn er in de hele gemeente verschillende sportactiviteiten, voor jong en oud, georganiseerd met als boodschap ‘sport geeft je een boost’. Door sport en bewegen voel je je gezonder, energieker en blijer.

Pascal Schrik, wethouder Sport van de gemeente Emmen: “Sporten en bewegen is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar ook om elkaar te ontmoeten, om samen iets te doen. Ik vind het geweldig dat we ook dit jaar weer meedoen met de Sportweek. Tijdens de Nationale Sportweek worden sportactiviteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Dit is hét moment om een nieuwe sport uit te proberen. Dus doe mee en ervaar van welke sport jij een boost krijgt!” Doet u ook mee? Want in de gehele gemeente Emmen vinden allerlei leuke sportactiviteiten plaats.

Ook in Klazienaveen en omgeving zijn er leuke sportieve activiteiten: zoals dikke banden race, mountainbiken, volleyballen, gymnastiek, judo, rugby, watersport, hockey enz.

Via deze link gaat u rechtstreeks naar De Blokken: Barger-Compascuum, Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen en Zwartemeer

Meer locaties:

Emmen Noord: Emmermeer en Emmen Centrum
Emmen Oost: Angelslo, Barger-Oosterveld en Emmerhout
Emmen Zuid: Bargeres, Delftlanden, Rietlanden, Parc Sandur, Noordbarge, Zuidbarge en Wilhelmsoord
De Monden: Emmer-Compascuum, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel en Weerdinge
De Velden: Erica, Nieuw-Amsterdam, Schoonebeek, Veenoord en Zandpol

Klik voor alle activiteiten en het aanmelden op deze link: actiefinemmen.nl/nationale-sportweek.

(Foto: Iris Sijbon)

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!