Open Monumentendag met Historisch Klazienaveen

Historisch-Klazienaveen_MSL9113webKlazienaveen –  Historisch Klazienaveen houdt vandaag zondag 10 september voor het eerst in haar bestaan rondleidingen tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag op de Algemene Begraafplaats in Klazienaveen.

Vandaag zondag 10 september  houdt Historisch Klazienaveen Open Monumentendag 2023 op de parkeerplaats nabij de Algemene Begraafplaats aan het van Echtenskanaal in Klazienaveen. Het landelijke thema dit jaar is Levend Erfgoed.

Stichting Historisch Klazienaveen is tussen van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig om belangstellenden alles te vertellen over de historie rondom de Algemene begraafplaats en de omgeving, zoals het Groene Kruisgebouw, het Van Echtenskanaal en de Eben Haezerkerk…. Er zijn op vaste tijdstippen rondleidingen te mee te lopen. U bent vandaag van harte welkom! De koffie staat klaar!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!