Sterke opmars voor zomerdrives Bridgen!

Jan-Derks_Bridge-MSL_2020webRegio/Emmen – Tijdens de zomerdrives in de Bridgewereld was de deelname in Emmen ruim vijfentwintig procent hoger dan in de voorgaande jaren. Een zeer sterke opmars in de Bridgewereld!

Op de dinsdagavonden waren er in het Brinkenhoes te Bargeres van mei t/m 22 augustus bijna 560 personen, en op donderdagmiddagen in Parc Sandur 514 bridgers die zich hebben uitgeleefd in het spel. De 98-jarige Bob Oosterhuis won samen met Edwin Maes de laatste zomerdrive afgelopen donderdagmiddag. Het komend seizoen speelt Oosterhuis op de donderdagmiddag bij EBV samen met Jan Derks.
Het grootste toernooi in Zuid-Oost Drenthe vindt plaats op zaterdag 23 september aanstaande. Het allerleukste van deze wedstrijd is dat je op meerdere bedrijven een kaartje legt.

13e Café Drive

Er wordt gespeeld met zeven ronden in de zeven bovenstaande bedrijven. Zo kunnen de mensen die van ver komen ook zien en meemaken hoe leuk het centrum van Emmen is! Voor beginners is er bij voldoende deelname een beginnerspoule. Voor mensen die slecht ter been zijn, wordt er een zittafel geregeld in een horecazaak! Op deze wijze kunnen ze toch meedoen en meegenieten.

De 13e Café Drive wordt in het centrum van Emmen bij de onderstaande horecazaken gehouden:
De Drie Paardjes
Hotel Boerland
Twessers
De Dinner Club
De Beren
Het Oude Postkantoor
Wapen van Emmen

Aanmelden

Inmiddels zijn er al 120 personen (60 paren) die zich hebben aangemeld. Iedereen die mee wil doen, kan zich online aanmelden via de website van de Emmer Bridge Vereniging of bel met de wedstrijdleider Jan Derks: 06 – 402 09 884.

Bridgecursussen

Tenslotte starten de bridgecursussen voor iedereen die bridge wil leren in oktober op maandagavond 16 oktober in het Brinkenhoes te Bargeres. In januari wordt de volgende beginnerscursus gestart op een middag. Meer informatie is te verkrijgen bij Jan Derks: 06 – 402 09 884 of via de website www.bridgeschooldrenthe.nl

Wat: Bridge toernooi 13e Café Drive
Waar: Emmen centrum
Wanneer: zaterdag 23 september 2023

error: De inhoud van deze website is beschermd !!