Bedrocks H1 op koers met koppositie; H2 geplaagd door blessures

3 Marijn Mast (R) Honkslag DSC06971050923Emmen – Na een nogal lang uitvallende zomerstop is het afgelopen weekend in het noorden van Nederland de tweede helft van het honkbalseizoen van start gegaan. Zo reisden Bedrocks herenteams af naar Groningen en Veendam.

Bedrocks H2 reisde af naar Groningen voor hun wedstrijd tegen koploper Caribe H3. Bedrocks, flink geplaagd door blessures werd daarom aangevuld met enkele junioren en gaven goed partij. Tenslotte werd er toch het onderspit gedelfd. Eindstand Caribe H3 – Bedrocks H2 18-5.

In de andere Noordelijke poule speelde Bedrocks H1 in Veendam tegen The Blokes. 1 Melvin Brandjes op de heuvel DSC06728050923Bedrocks H1 startte met Melvin Brandjes op de heuvel en zijn broer Robin achter de plaat. 2 Kilian Alderlieste (L) DSC06591050923Op een honkslag na, van de na een blessure teruggekeerde Bedrocker Kilian Alderlieste, kwamen de slagmensen van beide teams niet door de verdediging heen. In de derde inning namen de Emmenaren een 0-3 voorsprong daarbij geholpen door een paar “errors” in de verdediging van The Blokes. De voorsprong was echter van korte duur want in de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Veendammers weer op gelijke hoogte.4 Victor Mallinckrodt Honkslag DSC06874050923
In de derde en vierde inning wist Bedrocks nog twee keer te scoren o.a. door honkslagen van Melvin Brandjes, Marijn Mast en Victor Mallinckrodt. In de vijfde inning wisselden The Blokes twee keer van pitcher. Beide pitchers hadden moeite om de bal goed over de plaat te krijgen waardoor de Emmenaren o.a. door een aantal keer 4-wijd nog vier runs wisten te scoren. Eindstand 3-9.

Bedrocks heeft nu de koppositie overgenomen van The Blokes met een gelijk punten aantal maar met een wedstrijd minder gespeeld. Komend weekend gaan de jeugdteams ook weer beginnen. U12 (11:00 uur) en U21 (12:00 uur) spelen zaterdag 9 september thuis op de Meerdijk. U15 speelt uit in Meppel. De beide seniorenteams spelen zondag beide een uitwedstrijd.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!