Volgende week nog éénmaal live muziek ‘een Drent met Talent’ in Klazienaveen

MoonlighterBand_MSL8847webKlazienaveen – Vanavond 17 augustus is de derde donderdagavond op rij met live muziek ‘een Drent met Talent’. Volgende week is de laatste avond uit een reeks van 4 keer Drents Talent avond.

Vanavond donderdag is de derde avond met Drents Talent, live muziek. Marit-Nugard_MSL8840webMarit-Nugard_MSL8834webMarit-Nugard_MSL8828webBij de Kombuys treedt vanavond Marit Nυgård op met Nederlandstalige muziek, zichzelf begeleidend met een gitaar, meezingen en meefluiten is toegestaan, graag zelfs, en de sfeer is er uitstekend, merkend aan de toeschouwers.

En ondertussen treft de (rock)band Moonlighter Band de voorbereidingen bij De Witte Olifant by Tiffany’s voor hun optreden. Vooraf werden de toeschouwers vooraan gewaarschuwd dat het een stevig stukje muziek zou worden….MoonlighterBand_MSL8841web

Volgende week donderdag 24 augustus is de vierde en tevens laatste avond uit de reeks ‘Drent met Talent’. Op deze donderdagavond is The Corner terug van een korte vakantie, en tevens weer geopend. Laat je verrassen op deze laatste dag van live muziek Drent met Talent in Klazienaveen!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!