Ervaar de technische toekomst in het revolutionaire ‘Huis van Sarah’

Sara_1Emmen/Regio – Ervaar de technische toekomst in het revolutionaire ‘Huis van Sarah’. Dutch TechZone nodigt in samenwerking met Wij Techniek, NHL Stenden, Drenthe College, Harwig Installatietechniek en Skills4Future belangstellenden uit.

Deze unieke voorstelling is geproduceerd om bezoekers een voorproefje te geven van de toekomstige ontwikkelingen en innovaties. U bent van harte welkom om deel te nemen aan dit bijzondere evenement op 13 en 14 juni in Emmen. Huis van Sarah opent haar deuren voor o.a. alle vakmensen uit de installatiebranche, werkgevers, medewerkers en samenwerkingspartners, maar ook voor iedereen die zich belangstellend, en een onderdeel voelt van de opdracht een toekomstbestendige leefomgeving te creëren.

Publiek gaat met Sara van kamer naar kamer

In het Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van de technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder.Sara_2
Het ‘Huis van Sarah’ biedt een unieke gelegenheid om te ontdekken hoe de techniek de wereld om ons heen verandert en welke rol we kunnen spelen in deze evolutie. Het programma omvat interactieve tentoonstellingen, live demonstraties en informatieve presentaties uit de branche. Of je nu een student, professional of geïnteresseerde bezoeker bent, het ‘Huis van Sarah’ biedt iets voor iedereen.

Dutch TechZone en de samenwerkende partners heten iedereen van harte welkom om deel te nemen aan dit inspirerende evenement en te ontdekken hoe de techniek de toekomst vormgeeft. Zorg ervoor dat je deze unieke kans niet mist!

Wat: Huis van Sara
Wanneer: 13 en 14 juni
Waar: Oude busremise, Eerste Bokslootweg 1 in Emmen
Kosten: Gratis toegang

Voor meer informatie en registratie, bezoek de website: https://www.wij-techniek.nl/ontwikkelingen-in-de-branche/huis-van-sarah/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!