Drie Klazienaveners spelen op hoog niveau tafeltennis

Brent-Fleur-Kaj-tafeltennis-2023Klazienaveen – Het tafeltennis ligt in Klazienaveen op een hoog niveau. Twee Klazienaveners, Fleur Hoogeveen (19) en Brent Ronde (15), lid van TTC Decokay Emmen, gaan naar de Europese Jeugd Kampioenschappen.

Op de foto staan van links naar rechts Brent Ronde, Fleur Hoogeveen en Kaj Ronde, allen afkomstig uit Klazienaveen. Fleur Hoogeveen en Brent Ronde gaan beiden naar de Europese Jeugd Kampioenschappen. Beide spelers speelden al vaker op het EK-Jeugd. Ze vertegenwoordigden reeds eerder ook in Tsjechië en Servië het Nederlandse Team. Van 14 t/m 23 juli gaan Brent en Fleur samen met het Nederlands Team naar Polen om de Europese Jeugd Kampioenschappen te spelen.

Drie spelers uit Klazienaveen

Maar niet alleen Brent en Fleur spelen op een hoog niveau tafeltennis. Er zijn er maar liefst drie Klazienaveners die bij de top van Nederland behoren. De derde speler is 19-jarige Kaj Ronde die een verdienstelijke 10e positie van de top 12 van Nederland het NK behaalde. In de kwart finale werd Kaj helaas uitgeschakeld. Kaj gaat 1e divisie spelen bij Smash uit Hattem.
Zijn jongere broer, de 15-jarige Brent werd in zijn leeftijdsklasse 2e van Nederland. Beslag leggend op de 6e positie bij de top 12 van Nederland bij de jongens onder 19 gaat Brent komend seizoen eredivisie spelen bij Smash uit Hattem.
De 19-jarige Fleur Hoogeveen werd afgelopen weekend 2e bij de Nederlandse Kampioenschappen in Panningen en bezet hiermee een goede 3e positie bij de top 12 van Nederland. Fleur gaat 1e divisie dames spelen bij Hilversum waar ze komend seizoen een poging doen om te promoveren naar de eredivisie.
Alle drie spelers zijn lid van TTC Decokay Emmen!

(Foto: hhfoto@live.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!