Ukkie Festival: Baby-, peuter- en kleuterfestival bij Facet

Ukkie-Festival-Facet-EmmenEmmen/Regio – Het Ukkie Festival, een feestelijke dag voor baby’s, peuters en kleuters is de nieuwe naam voor het baby-, peuter- en kleuterfestival bij Facet in Emmen.

Na het grote succes van Twee Turven hoog in 2019 en 2022 gaan we dit jaar verder onder de naam ‘Ukkie Festival’, welke beter past bij onze nieuwe organisatie. Tijdens Ukkie Festival zijn er verschillende activiteiten, zoals o.a. stoepkrijten, je laten schminken of kom zelf een bouwwerk timmeren. Ook zijn er workshops en theatervoorstellingen te vinden in en rondom de vestiging in Emmen centrum. Zo kun je bijvoorbeeld dansen op prentenboeken, luisteren naar muziek van Tineke Vos, kijken naar de voorstelling van Jinky’s MikMak of meedoen aan creatieve activiteiten.

Niet alleen voor de ukkies belooft het een leuke dag te worden, maar ook voor (groot)ouders is er genoeg te doen. Zo kun je bijvoorbeeld mee doen met een workshop van Happy Kids Massage of een cursus EHBO volgen. Dit alles is op zaterdag 3 juni bij Facet Emmen. Het festival start om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Entree is gratis!

Voor alle activiteiten kun je je op 3 juni aanmelden bij Facet Emmen centrum. Voor enkele activiteiten is een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar deze activiteiten worden op meerdere
momenten gegeven.

Wat:             Ukkie Festival
Wanneer:   zaterdag 3 juni, 10:00 – 16:00 uur
Waar:           Facet Emmen centrum
Deelnamekosten: Gratis

(Foto: Facet Emmen)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!