Hessel uit Emmen maakt internationale zomerhit met Amerikaanse rapper John Alex Harper

Hessel_2023WRegio – Een Internationale zomerhit met een Drents/Twentse tint, zo omschrijft Sander Hesselink (artiestennaam Hessel) het nieuwe nummer dat in samenwerking met de Amerikaanse rapper John Alex Harper binnenkort uitgebracht gaat worden.

Hessel brengt in samenwerking met de Amerikaanse rapper John Alex Harper op 9 juni 2023 zijn debuut release uit. Met het grote bereik van de rapper en producer zijn de verwachtingen van dit nummer voor deze zomer erg hoog.
“Een combinatie van een rustige en vrolijke lyrics gemengd met een Spaanse zomer”. Zo omschrijven luisteraars die het nummer ge pre-saved hebben. De in Hengelo opgegroeide Sander Hesselink, (19), beter bekend onder de artiestennaam ‘Hessel’ begon zijn carrière vroeg. Vanaf zijn 14e is hij bezig met het produceren van muziek.

In Amsterdam rondde hij zijn opleiding producer, mixing en mastering in 1 keer af. Vanuit hier heeft hij zijn netwerk met namen als o.a. La$$a, Tank God, en Paolo Rietjens verbreedt. Eénmaal in connectie gekomen met de Amerikaanse John Alex Harper hebben ze afgelopen voorjaar het nummer “Stay Put” tot stand gebracht. Met de achterban van beide artiesten en de tienduizenden plays van John Alex Harper op vorige tracks verwachten ze een nieuwe “zomerhit” in de Hip-Hop industrie.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!